بچه های مهندسی فناوری اطلاعات بوکان
بچه های مهندسی فناوری اطلاعات بوکان
نمونه سوال - کتاب - مقاله - جزوه - پروژه - تحقیق و ...
درباره وبلاگ


هنگامی كه قصد انجام كاری را كردید، باید درهای تردید را به طور كامل ببندید.((نیچه)) سلام.. اول از همه باید بدونین یه بیکار با اسم من کامنت میذاره گفتم بدونین تا بعدا نیاین بگین تو کامنت بی ربط گذاشتی.. باهام همراه شو دوست من هر کی بخواد میتونه لینکم کنه فقط بگه بلینکمش زیر کامنتا جواب میدم میتونید ببینید برا آپام کسیو خبر نمیکنم چون زود به زود آپ میکنم هر کی بخواد میتونه بیاد ببینه هر کی میخواد بیشتر بدونه رجوع کنه به پروفایلم چه مغرورانه اشک ریختیم چه مغرورانه سکوت کردیم چه مغرورانه التماس کردیم چه مغرورانه از هم گریختیم... غرور هدیه ی شیطان بود و عشق هدیه ی خداوند... هدیه ی شیطان را به هم تقدیم کردیم و هدیه ی خداوند را پنهان کردیم... (¯`v´¯) `•.¸.•´ ☻/ /▌ / \ ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓ ☻ ♥ ☻ /█\ ./█\ ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܨ ☻♥☻ \█/\█/ .||. ||. ܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨܓܨ

____________________
دسته بندی

کتاب *** جزوه

سیستم عامل

شبکه های کامپیوتری

مبانی کامپیوتر

اینترنت

طراحی صفحات وب

محیط های چند رسانه ای

فناوری اطلاعات

امنیت شبکه های کامپیوتری

زبان C

اخبار فناوری

مقالات

کارآفرینی

دانولد نرم افزار ها

دانولد پروژه

پایگاه داده

آموزش نرم افزار

طراحی و پیاده سازی کتابخانه الکترونیکی

فیلم

فایل های کمکی Chm

____________________
آرشیو

فروردين 1391

دی 1390

آذر 1390

آبان 1390

مهر 1390

ارديبهشت 1390

فروردين 1390

اسفند 1389

____________________
مطالب اخیر

یک نوجوان 17 ساله چینی کلیه اش را برای خرید iPad2 فروخت
تعداد کاربران فیس بوک از مرز 700 میلیون گذشت
هر آنچه در مورد Windows 8 باید بدانید
گوگل به کسی که کروم را هک کند، 20 هزار دلار جایزه می دهد
مدیریت شبکه های بی سیم
افزایش ترافیک و میزان بازدید وبسایت خود
نسخه جدید مرورگر قدرتمند اپرا – Opera v11.0 Build 1156 Final
طراحی و ساخت پوسترهای زیبا
بهینه سازی و افزایش سرعت اینترنت
ابزار پارتیشن بندی حرفه ای و سریع
بزرگنمایی تصاویر بدون افت کیفیت
نسخه ای جدید از یکی از سریعترین نرم افزار های مدیریت دانلود دنیا
بوتر
متخصص چشمان شما!!
صفحه کلید صورتک‌های دیجیتالی
لپ تاپ سه بعدی HP
معرفی رسمی آندروید 3 توسط گوگل
ابررایانه‌ای برای کشف چگونگی آغاز جهان
شناسایی اصول ترسیم خطوط موج دار و دارای عمق
شناسایی اصول حرکت دادن اشیاء بر روی خط
شناسایی اصول اعمال خطوط دور قلم مو
شناسایی اصول کپی کردن، تبدیل و حذف خطوط محیطی
پليس از توانمندي هكرهاي كلاه سفيد و ‌صورتي بهره مي‌گيرد
طی یک هفته قیمت لپ تاپ ۶۰ هزارتومان افزایش یافت
نخستین گوشی نسل چهارمی در ژاپن عرضه شد
همراه اول بر بستر آی‌پی
صدا مشکل گوشی جديد گوگل
جشنواره فروش تبلت‌های ایسوس تمدید شد
فيس‌بوک اسلامي در راه است
تجارت امن و شرکای تجاری در الکامپ2011
اینترنت ملی به بن‌بست رسید
گوگل کروم دومين مرورگر محبوب دنيا شد
هرزنامه‌هاي كوچك، خطرهاي بزرگ
سي‌شارپ براي همه
آش نخورده و دهان سوخته!
دور اما نزديک...!!!
مادربوردهاي چيپ‌ست X58 ويژه ريزپردازنده‌هاي Core i7
با استفاده از نرم‌افزار سوت‌زن
بررسي نرم‌افزارهاي سازماني در لينوکس
مرد کرومي مي‌آيد
جدایی سونی از اریکسون! سونی با قیمت ۱.۴۷میلیارد دلار سهم اریکسون را می خرد
تعیین اهداف جهانی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت توسط سازمان ملل
نوکیا Lumia 710 فرزند کوچک نوکیا با ویندوز فون
طبق اطلاعات درز کرده، نوکیا امروز ویندوزفون های لومیا ۸۰۰ و ۷۱۰ را رونمایی می کند
پایان شایعات نوکیا، رونمایی از لومیا 800 پسر بزرگ انبه خور
ترموستات هوشمند برای تنظیم دمای خانه
نمایشگر Sportiiiis برای عینک ورزشکار
کامپیوتر مولتی تاچ C325 لنووو معرفی شد
پیک یویو، چاپ ایده ها بر روی واقعیت

____________________
نویسنده

ا . مازیار

____________________
لینک ها

کیت اگزوز ریموت دار برقی

ارسال هوایی بار از چین

خرید از علی اکسپرس

مستر قلیون

____________________
لینک ها

«جێژوان» پـاتـوق بــچـه‌هـای بـــوكان

مقاله دات نت

پروژه هاي دانشجویی رايگان

سایت تخصصی پروژه های دانشجویی

بانک پی دی اف

دانولد پروژه

دانشگاه آزاد بوکان

گروه دانشجویان کامپیوتر

بۆ بـــــــــۆکان

دانشگاه علمی کاربردی بوکان

دیکشنری کردی_انگلیسی

ویکیپیدیایی کوردی

بوکان سیتی

رپ اوا

شوری سنج اب اکواریوم

کمربند چاقویی مخفی


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانشجویان فناوری اطلاعات بوکان و آدرس itgroups.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 42
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 188
بازدید کل : 114449
تعداد مطالب : 152
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



برچسب:,

شما به این دلایل باید از اینترنت اکسپلورر ۹ استفاده کنید

 مطلب پیش رو از زبان نویسنده سایت downloadsquad است که بعد از گذشت چند روز از انتشار اینترنت اکسپلورر ۹ این مطلب رو منتشر نموده است با هم مطلب آقای سباستین آنتونی رو مطالعه می‌کنیم!.

کمی کنایه آمیز است: من برای آغاز کار اینترنت اکسپلورر ۹ در سانفرانسیسکو بودم، اما هنوز چیزی در مورد آن ننوشته ام. تا الان مطالب زیادی توسط Lee در این مورد نوشته شده، اما هنوز هم گوهرهای پنهان و جزئیات شسته رفته ای وجود دارند که احتمالا از آنها اطلاع ندارید. در تلاش برای ادامه پوشش جامع و بی نظیر مرورگرهای وب، من توضیحات خودم را در مورد قهرمان آتی و جدید مایکروسافت در اختیارتان قرار می دهم.

توضیح این که چه چیزی باعث می شود استفاده از اینترنت اکسپلورر ۹ اینقدر لذت بخش باشد سخت است. این که بگوئیم “این مرورگر خوب کار می کند” آسان است، اما این کار عملا طفره روی از توضیح مطالب خواهد بود. اینترنت اکسپلورر ۹ همانند یک لباس ساده ی برازنده ی زیبا است- خطوط صیقلی، و بدون چین و حاشیه- اما به گونه ای استادانه تنها برای یک هدف طراحی شده است: گشت و گذار در وب.

اولین چیزی که در مواجهه با اینترنت اکسپلورر ۹ متوجه آن می شوید- جدای از این واقعیت که برای نصب نیازمند راه اندازی مجدد کامپیوتر[۱] است- میزان نرمی تعامل شما با مرورگر، و در نتیجه وب است. رابط کاربر توسط یک نابغه طراحی شده، و نحوه باز شدن برگه[۲] ها و پنجره ها یادآور پاناروما[۳]ی فایرفاکس است. قطعا در سال های اخیر رویکرد حرکت به سمت واسط های ملموس تری بوده است، و این مرورگر در مقایسه با کروم قطعا سبک تر است.

چیزهای جزئی مانند تکامل نوار آدرس (باکس واحد[۴]) وجود دارد: دقت کنید وقتی ماوس شما نزدیک آن نیست چگونه رنگ آن متمایل به خاکستری می شود؛ دکمه های توقف و رفرش نیز همانجا هستند (و اگر دوست دارید می توانید خودتان آنها را به سمت چپ منتقل کنید)؛ می توانید ویژگی “جستجو به هنگام تایپ[۵]” را فعال یا غیر فعال کنید. این مرورگر عالی است، و چنین ترکیب باشکوهی از فایرفاکس و کروم آزار دهنده است.

در ادامه (من هم اکنون آرام شده ام)، اندازه فضای ادغام شده برگه و نوار آدرس، که انتقادات زیادی شده بود که برای کاربران پیشرفته[۶] بسیار کوچک است، قابل تغییر است. شما می توانید به راحتی نوار آدرس را نازک تر نموده و فضای بیشتری برای برگه ها باز کنید. همچنین در نمایش هاشی گسترده تر فضای بیشتری برای برگه ها تخصیص داده شده است: صفحه نمایش های دارای پهنای بیشتر از ۱۲۸۰ پیکسل (یعنی تمامی کاربران پیشرفته) دو سوم آن فضا را برای برگه هایشان در اختیار دارند- تنها در صفحه نمایش های کوچکتر است که نوار آدرس نیمی از پهنا را اشغال می کند (و با این حال اندازه آن قابل تغییر است!)

در یک خط قرار دادن باکس واحد با برگه ها موجب شده اینترنت اکسپلورر ۹ از لحاظ فضای عمودی در دسترس نیز در جایگاه اول قرار گیرد. در مقایسه با کروم حدود ۲۰ پیکسل بیشتر است، اما تقریبا نصف اندازه دم و دستگاه نوار آدرس و برگه ها و دکمه نارنجی بزرگ فایرفاکس ۴ است.

سپس نوار وظیفه ویندوز ۷، یا یکپارچه سازی “نوار برتر[۷]” را داریم. وقتی اولین بار در خلال نطق اصلی آن را دیدم کمی نسبت به آن مشکوک بودم، اما لازم نبود نگران باشم: این نوار برتر حیرت انگیز است. تقریبا دیگر نیازی به برگه ها ندارید- به سادگی می توانید ۵ سایت برتر مورد استفاده خود را سنجاق نموده و به جای آن از نواربرتر استفاده کنید. اگر تا کنون نحوه کار عملی آن را ندیده با استفاده از اینترنت اکسپلورر ۹ سایت توئیتر را باز کنید و برگه این سایت را کشیده و در نواربرتر بیاندازید. یک برگه دیگر باز کنید. حال ماوس را بر روی آیکون توئیتر در نواربرتر بیاورید: به تمامی برگه های باز دسترسی سریع خواهید داشت!

همچنین آیکون برنامه سنجاق شده فهرست پرش[۸]ی دارد که با چند برچسب[۹] META در HTML یک سایت می توان آن را اضافه نمود. اگر روی آیکون توئیتر خود کلیک راست نمائید مستقیما به قسمت New Tweet دسترسی خواهید داشت. همچنین سایت ها می توانند از طریق نوار برتر شما را نسبت به بروز رسانی ها آگاه سازند- اگر شما فیس بوک را به نوار برتر سنجاق کنید، وقتی فعالیتی در جریان اخبار شما روی دهد ستاره قرمزی مشاهده خواهید نمود.

اینترنت اکسپلورر ۹ تفاوت بین سیستم عامل و وب را برای شما محو می کند- و این رویکرد عمدی است. هم اکنون کاربران متوسط زمان زیادی را صرف گشت و گذار در وب می کنند، به گونه ای که سیستم عامل روی کامپیوتر، و برنامه های دانلود شده که به طور محلی عمل می کنند تقریبا زائد محسوب می شوند. همچنین به یاد داشته باشید گوگل دارد بر روی مرورگری کار می کند که سیستم عامل نیز هست.

من پس از صحبت با مایکروسافت، گوگل، و موزیلا در سانفرانسیسکو و مانتن ویو[۱۰] مطمئن شدم الان آغاز جنگ صلیبی “مرورگر به عنوان یک پایگاه” در دنیای کامپیوتر است. هم اکنون هر سه مرورگر اصلی نیروهای خود-HTML، مقبولیت استانداردها، اجرای سریع جاوا اسکریپت و رندر شتاب یافته سخت افزار-را جمع کرده اند و من دارم به این فکر می کنم که آیا ویندوز ۷ آخرین سیستم عامل استفاده کننده از نرم افزارهای محلی خواهد بود که ما می بینیم یا خیر؟ کاملا منطقی است که گوگل بخواهد سیستم عامل کروم را درست کند- آنها چیزی برای از دست دادن ندارند- اما این مساله باعث می شود علامت سوال بزرگ منحوسی بر روی سرنوشت ویندوز ۸ پدیدار شود.

هم اکنون ما با چنان سرعتی حرکت می کنیم که در دو سال آینده برنامه های کاربردی وب چنان در سیستم عامل مادر خود ادغام شوند که تبدیل به برنامه های کاربردی[۱۱] ساده گردند. شما قادر خواهید بود در جاوا اسکریپت و CSS- که در تمامی مرورگرها شبیه هم به نظر می رسند- و در نتیجه در تمامی پایگاه ها (موبایل، دسکتاپ، و تلویزیون) بنویسید. هم توسعه دهندگان و هم کاربران نهایی باید برای آمدن این ویژگی ها لحظه شماری کنند.

(لینک دانلود اینترنت اکسپلورر ۹)

منبع: downloadsquad

[1] reboot[2] tab[3] Panaroma[4] One Box[5] Search-as-you-type[6] Power-users[7] Superbar[8] jumplist[9] tag[10]Mountain View[11] apps





نظر دهید